Cemil Seval’in özel haberi  

Olay dün gece saat 01.00 sularında meydana geldi. Dere Mahallesinde 5 katlı binanın en üst katında yaşayan Sezen D., (62) evinin balkonuna çıkarak bağırmaya başladı. İntihar edeceğini söyleyen kadını komşuları ikna etmeye çalıştı ancak başarılı olamadılar. Durum polise bildirildi. Kısa süre içinde polis ve itfaiye mahalleye ulaştı. Binanın altına branda açıldı.

POLİS İKNA İÇİN ÇABALADI

Polis ekipleri Sezen D. İle diyalog kurmak için yan balkona çıktı. Uzun süre kadın ikna edilmeye çalışıldı. Sürekli ağlayan Sezen D., balkondan atlayıp intihar edeceğini söyledi. Bu arada zaman zaman “o öldü, o öldü” diye sayıklayan kadın yarım saat süren ikna çabalarının ardından balkon demirlerinden uzaklaşarak bulunduğu yere oturup polisi beklemeye başladı. Bu arada polis yan balkondan itfaiye yardımıyla kadının bulunduğu balkona geçti. Balkonun kapısının kilitli olduğu farkedildi. Polis güçlükle kapıyı açarak içeriye girdi.

EŞİ YERDE YATIYORDU

Polisi içeride bir şok daha bekliyordu. Kadının eşi Ahmet D. yerde yarı baygın bir şekilde yatıyordu. Sezen D. ise sürekli “o öldü, o öldü” diye sayıklıyordu.  Polis yerde yatan adama ilk müdahaleyi yaparken hala hayatta olduğunu belirledi.  Bu arada 112 acil yardım ekibi binaya girerek evin bulunduğu 5.kata çıktı. Ancak kapılar kilitli olduğu için giriş mümkün olmadı. Polis bu kez kapının açılması için çilingir çağırdı.

Kapı çilingir yardımıyla açıldıktan sonra eve giren sağlık ekipleri alkollü olduğu belirlenen Ahmet D.’yi sedyeyle binadan indirilerek ambulansa yerleştirdi. Ahmet D. hastaneye kaldırıldı. Psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen Sezen D. ise Manisa Ruh Sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Editör: TE Bilişim