HABER:CEMİL SEVAL

Edinilen bilgiye göre olay saat 17:45 sıralarında Akıncılar Mahallesi’nde meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen R.K. ile Yavuz A.(38) Cafe sera civarında, Bir çay ocağında karşı karşıya geldi. Hasım olduğu bilinen R.K. çay ocağında oturan Y.A.’ya doğru ilerledi, belindeki silahı çıkaran R.K. çevredekilerin şaşkın bakışları arasında Yavuz A.’ya doğru ateş etti. Şakak kemiğinden vurulan Yavuz A.kanlar içinde yere yığıldı.  R.K. ise olay yerinden hızla kaçarak kayıplara karıştı. 

KAN KAYBETTİ

Çay ocağında bulunan vatandaşlar durumu hemen 112 Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık çalışanları ağır yaralı olarak kan kaybeden Yavuz A.’yı Manisa Devlet Hastanesine kaldırdı. Yavuz A.’ya burada yapılan ilk tedavisinin ardından İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yavuz A.’nın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

ÇORBACI CİNAYETİYLE ALAKASI VAR MI?

Geçtiğimiz yıl 1. Anafartalar Mahallesi’nde meydana gelen çorbacı dükkanında laf atma meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen ve Erkan K.’nın yaşamını yitirdiği kavgada bugün yaralanan Y.A. isimli şahıs da bulunuyordu. olaydan sonra Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ŞubesiCinayet Büro Amirliği Ekipleri teyakkuza geçti. Polis ekipleri şüpheli olarak bilinen R.K’nın peşine düştü. Olaydan sonra kentin tüm giriş ve çıkışları tutuldu.

Editör: TE Bilişim