HABER: SERKAN ÖZCAN
Edinilen bilgiye göre dün gece saatlerinde Yunusemre İlçesi Atatürk mahallesi 5938 sokak üzerinde park halinde duran Tahir Erdoğan’a ait otomobil  kişi yada  kişiler tarafından çalındı.
otomobil sahibi 155 polis  ihbar  hattını arayarak otomobilinin çalındığını   söyledi.
Olay yerine  giden Manisa Emniyet Müdürlüğü  Oto Hırsızlık Yankesicilik ve Dolandırıclık Büro amirliği ekipleri gerekli bilgileri almasının ardından çevrede araştırmaya başladılar.
Oto Hırsızlık Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro amirliği ekipleri sabah saatlerinde Şehzadeler İlçesi  Ahmet Bedevi mahallesi 542 Sokak  üzerinde  bulunan  metruk bir eve  ait bahçesinde otomobili terk edilmiş halde  buldu.
 Olay yerine çağırılan   parmak izi  ekibinin  çalışmasının ardından  otomobil sahibi Tahir Erdoğan’ polis  ekipleri tarafından otomobil  teslim edildi.
İkinci el olarak 10 bin TL’ye satın aldığı aracının daha 24 saat geçmemesine rağmen aracının bulunmasına sevinen Tahir Erdoğan  “Bir akşam evimin önüne park ettim. Bir daha da aracı bulamadık. Ümidimi kesmiştim. Ama Manisa emniyeti titiz bir çalışmayla aracıma ulaştı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu habere en çok oğlum sevinecek” dedi.

 
Editör: TE Bilişim