HABER:CEMİL SEVAL

Olay, Kocaeli'nde Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana geldi. Eli bıçaklı zanlı bir markete girerek genç bayan kasiyer N.K. (27)'den kasadaki paraları kendisine vermesine istedi. Genç bayan kasiyer N.K.'nin paraları vermemek yönünde direnmesi üzerine eli bıçaklı gaspçı bayan kasiyeri 6 farklı yerinden acımasızca bıçakladı. Genç bayan kasiyer aldığı bıçak darbeleriyle yerde kanlar içerisinde yatarken, eli kanlı gaspçı kasada bulunan 12 BİN TL para ile kayıplara karıştı. Yaralı kasiyer Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılırken, polis ekipleri gaspçının güvenlik kamerasına takılan görüntülerini ele geçirdi. Gaspçının kimlik tespiti yapıldı ve şehrin giriş çıkışları kapatıldı. Eli kanlı gaspçı bir yolunu bulup Kocaeli ilinden Manisa'ya geldiği tespit edildi.

İNTERNET KAFE SONU OLDU
Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü'nden bilgi alan Manisa Asayiş Şube Müdürlüğü Ağır Suçlar Birimi ekipleri verilen eşkal üzerinde Manisa ilinde geniş çaplı bir çalışma başlattı. Manisa polisi zanlı kişinin bir internet kafeye giriş yaptığını tespit etti. Kimlik kontrolü yapmak için internet kafeye polislerin geldiğini gören zanlı hızla kaçmaya başladı. Polis ile zanlı arasında kısa süreli bir kovalamaca başladı. Kovalamaca sırasında olay yerine çok sayıda polis ekibi takviye edildi. Gaspçı ile polis arasında çıkan arbedede 2 polis memuru yaralandı. Zanlı saklanmak için girdiği inşaatta kıskıvrak yakalandı.

ÜZERİNDEN 12 BİN TL ÇIKTI!
Zanlının üzerinde yapılan arama çalışmasında gasp edilen 12 Bin TL para ele geçirildi. Gaspçı şahıs polis ekipleri tarafından Devlet Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra ifadesi alınmak üzere Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Ağır Suçları Şube Birimine götürüldü. Olay sırasında yaşanan kovalamaca da yaralanan iki polis memuru ise Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. 

Editör: TE Bilişim