HABER: SERKAN ÖZCAN
Olay Şehzadeler ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye ve iddialara göre M.Y.(40) isimli şahıs farklı zamanlarda Facebook üzerinden yaşları küçük olan kız ve erkek çocuklarına cinsel içerikler göndererek diyalog kurdu. Çocuk yaşadığı olayı annesine anlattı. Durumu öğrenen anne cinsel tacizde bulunan M.Y’yi polise yakalatmak üzere harekete geçti. 
 FACEBOOK ÜZERİNDEN İLETİŞİM KURULDU 
Anne Facebook üzerinde M.Y. ile iletişim kurarak telefon numarasını istedi.  M.Y. uzman çavuş olarak görev yaptığını ve bekâr olduğunu söyledi. M.Y. genç anneye uygunsuz cinsel içerikli resim ve videolar göndermeye başladı. Bunun üzerine anne yaşanan olayı polise anlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Dedektifleri inceleme başlattı.  
Alınan ifadelerin ardından genç kadın polis ekipleri ile önceden belirlenen bir parkta M.Y. ile buluştu. Parka daha önceden giden Ahlak Büro Ekipleri genç kadın ve M.Y. otururken operasyon düzenledi. Şahıs kıskıvrak yakaladı.
Gözaltına alınan şahıs Manisa Devlet Hastanesinde sağlık raporunun alınmasının ardından ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Editör: TE Bilişim