Selçuk V.’de kendisini savunmak isteyen Ömer B.’nın yumruklarından aldığı darbelerle hastaneye kaldırıldı. Olayla birlikte olay yerine yakın olan polis birimleri kendisine dayak atılarak dövülen Ömer B.yi ambulans ile Manisa Devlet hastanesine kaldırılmasını sağladılar.

Manisa polisi Ömer B.’yı kaçırmaya kalkışan sonrasında saldırarak döven Şerif İ.’yi (20)Halil İbrahim G.(18)Kadir Gökberk G.(21) Cihan K.(23) ve Selçuk V.’yı göz altına aldı.

Şehir merkezinde meydana gelen olayda Selçuk V., bir oto kiralama şirketinden 45 E 9100 plakalı araç kiralayarak arkadaşları Şerif İ.,Halil İbrahim G.,Kadir Gökberk G. ve Cihan K.’ı bulundukları yerden alarak Mustafa Kemal Paşa caddesi üzerine geldi. Burada buluşan karşılıklı şahıslardan Ömer B. aldığı darbeler sonrasında bağırmaya başladı. 

Vatandaşların 155’i araması ile birlikte olay yerine yakın olan tüm polis birimleri olayın meydana geldiği bölgeye yönlendirildi.

Olayda kullanılmak istenen av tüfeği ve 4 şüpheli göz altına alınırken öte yanda da dövülen Ömer B. Manisa devlet hastanesine kaldırıldı.

Polis birimleri otomobil içerisinde geniş çaplı yaptığı arama sonrasında olayda kullanılmak istenen pompalı av tüfeği ve yerlere saçılan çok miktar fişek ele geçirdi. Olay yeri İncele Şubesi birimleri de aracın daha geniş çaplı arama yapılabilmesi için polis merkezine çekti.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü biçimde sürdürülürken ruhsatsız pompalı av tüfeğine el konuldu. Bu arada da olayda pompalı av tüfeğinin kullanılmamış olması büyük bir facianın önünün alınmasına neden oldu.

Editör: TE Bilişim