Haber:Cemil Seval

Manisa polisi gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Gündüz Ulupark ve Ticaret Lisesi kavşağında denetim yapan ekipler, çok sayıda motosikleti durdurarak evraklarını kontrol etmişti. Aynı uygulama gecede devam etti. Uygulama noktası bu kez İzmir - Bursa Sürat Yolu Şöförler Cemiyeti önünde gerçekleşti. Polis ekipleri, özellikle plakasız, ehliyetsiz, Alkollu, egzozu açık, sigortasız, hız yaparak halkın huzurunu bozan motosiklet ve otomobil sürücülerini affetmedi.

1 SAATTE 2 BİN LİRA!
İzmir - Bursa Sürat Yolu Şöförler Cemiyeti  caddesi üzerinde Mnaisa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş resmi ekipleri ve Şehiriçi Trafik polisleriyle ortak olarak yapılan ve 1 saat süren motosiklet uygulamasında toplam 7 ekip yer aldı. 40 Araç kontrolü, 1 Aracın  hacizli yakalamalı olduğundan dolayı trafikten meni ve toplam kesilen ceza tutarının 2 BİN TL olduğu bildirildi.

"UYGULAMALARA ARALIKSIZ DEVAM"
İzmir - Bursa Sürat Yolunda yapılan kontrollerde, Hacizli yakalamalı bir aracın bağlandığı görüldü. Polislerin denetimlerini arttırarak  sürekli olarak devam edeceği bildirildi. Kontrollerin arttırılması halkın memnunluğu ile karşılanırken Emniyet Müdürlüğüne bağlı yetkililer şu açıklamalarda bulundu; " Biz halkın huzuru için gece gündüz demeden her zaman görevimizin başındayız. Amacımız ceza yazmak değil, Araç sürücülerinin can ve mal güvenliğini sağlamaları için gerekli uyarılarda bulunmaktır. Motosiklet kazalarında ölümlerin çoğu kasksız ve bilinçsiz olarak kullanımdan doğmaktadır. Kask kullanımının motosiklet sürücülerinin hayatı kadar değerli olduğunu bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Bu uygulamalarımızı rutin olarak devam ettireceğiz. Aynı zamanda uygulamalarımıza geceleride sık sık yer vereceğiz. İl Emniyet Müdürümüz Yunus Çetin'in hassas olduğu konular arasında yer alan kasksız motosiklet kullanımını en asgariye indirmeye çalışıyoruz" ifadelerinde bulunuldu.


Editör: TE Bilişim