Haber:Cemil Seval

Olay yerinde edinilen bilgiliye gore S.K.’nin kullandığı ve üzerinde de S.G.(19) ve G.A.'nın(17) bulunduğu 35 DU 246 palakalı motorsiklet ile Sanayi bölgesinden Fevzi Çakmak mahallesine gitmek üzere Menemen yolundan hemzemin kavşağına yaklaştıklarında, Şehir merkezinden Muradiye istikametine gitmekte olan M.O yönetimindeki 45 UA 944 plakalı özel otomobil ile kavşakta çarpıştı. Feci kazada motorsiklet üzerinde bulunan gençler S.K.,F.G. ve G.A. asfalt üzerinde metrelerce savruldular. Gençler olay yerine gelen 112 ekiplerince en yakında bulunan hastane Özel Grand medical hastanesine kaldırıldılar. Yaralılardan Motorsiklet sürücüsü tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazaya karışan özel otomobil ise olay yerinden 100 metre ilerde durabildi. Kazadaki yararlıların yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Yol kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Polis olay yerindeki incelemenin ardından yolu trafiğe açarak çevrede motosiklet ile kaçan kişi için çevrede araştırma yaparken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim