Başkan Yılmaz Ünal ve eşi Zenure Ünal 13 yıldır Hacca gitmek istiyordu. Bu yıl Hac görevini yerine getirmek nasip oldu. Yılmaz Başkan, 33 gün kutsal topraklarda kaldıktan sonra Manisa’ya döndü. Manisa Ardahanlılar Derneği’nin bahçesinde Hacı Mevlidi verdi. 

"Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi "Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi

Programa Ardahanlılar Derneği’nin fahri üyesi Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Bitlisliler Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, Çukurovalılar Derneği Başkanı İrfan Doruk, Kağızmanlılar Derneği Başkanı Aziz Bulut, Manisa Ardahanlılar Derneği Başkanı Orhan Dalbudak, Etkinlik-Sen Manisa İl Başkanı Yalçın Taşdemir,  Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Mahmut Alioğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlidi Şerif okundu, dualar edildi. Yılmaz Ünal, programa katılan herkese teşekkür ederek, “Rabbim herkese Hac vazifesini yerine getirmeyi nasip etsin” diye konuştu.

Editör: Ali Gözen