Bozkaya’nın 2010 yılında kurduğu sitenin şu an 520 üyesi var. Sitede Piyadeler beldesinde meydana gelen tüm olay, haber, etkinlik, düğün, vefat gibi belde halkını yakından ilgilendiren etkinlikler paylaşılıyor. 
24 YILDIR İSTANBUL’DA YAŞIYOR
Tam 24 yıldır İstanbul’da yaşayan Piyadeler kasabası doğumlu Ali Bozkaya, doğup 8 yıl yaşadığı Piyadeler beldesinden kopamadı. 1989 yılında İstanbul’a yerleşen ve halen bir şirkette Bilgi İşlem Sorulusu olarak çalışan Bozkaya, 2013 yılında http://www.alasehirpiyadeler.com/bir site kurarak Piyadeler ve Piyadelerle ilgili tüm bilgi ve etkinlikleri sitede paylaşmaya başladı.
SİTENİN 520 ÜYESİ VAR
Ali Bozkaya tarafından kurulup yönetilen sitenin bugün tam 520 üyesi var. Sitede Piyadeler kasabasıyla ilgili tüm bilgi ve gelişmeler, kasabada meydana gelen olaylar, düğün, sünnet ve vefat haberleri sitede anında paylaşılıyor. Böylece Piyadelerde yaşayanların yanı sıra Türkiye ve dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan Piyadelerliler doğup büyüdükleri beldenin gündeminden uzakta kalmıyor.
GAYEMİZ, ACIYI VE SEVİNCİ PAYLAŞMAK
Sitenin kurucusu ve yöneticisi Ali Bozkaya yaptığı açıklamada, siteyi kurma amacını şu cümlelerle açıkladı;
“Birlikte kurmuş olduğumuz bu sitemizde Piyadelerli kardeşlerimle birlikte olmaktan ve internet üzerinden de olsa aynı havayı hep birlikte teneffüs etmekten gurur duyuyorum. Hep birlikte hayırlı işlere vesile olacağımız temennisi içerisindeyim. Gayemiz sevincimizi hüznümüzü hep birlikte paylaşmak. Bu hayatta bir insan için en kötü şey çaresizlik ve yalnızlıktır. Bizler bu çatı altında birbirimizi iyi ve kötü günlerimizde yalnız bırakmayalım istiyoruz. Her türlü etkinliğimizde düğünümüzde, askerimizde, hastalığımızda, sevincimizde hep birlik olalım birbirimizden haberdar olalım. Yani kısacası bir aile bir bütün olalım. Hepimiz ailemizi ayakta tutabilmek adına erkek kadın çoluk çocuk demeden el ele yürek yüreğe elimizden geleni yapalım. Geleceğimiz olan çocuklarımıza ortak kültürümüzü miras bırakıp bizim gibi el ele yürek yüreğe devam etsinler isterim.”

Editör: TE Bilişim