Alaşehir Belediyesi modern belediyecilik anlayışı çerçevesinde halka daha kaliteli hizmet sunabilmek için harekete geçirdiği 444 8 653 numaralı çağrı merkezi çalışmasıyla diğer ilçe belediyelerine örnek olma yolunda adım adım ilerliyor.

Çağrı Merkezi, belediyecilik ile ilgili her türlü istek, şikayet veya önerileri hızlı bir şekilde kayıt altına alıp çözüm sunabilmek için vatandaşla, belediye arasında adeta iletişim köprüsü kuruyor.

Bilgisayar teknolojisi kullanılarak hizmet sunuş yöntemini vatandaşın yaşamını kolaylaştıracak şekilde dizayn eden Çağrı Merkezi günlük ortalama 100 civarında istek ve şikayet alıyor. Çağrı Merkezine gelen talep doğrultusunda ilgili birimlerle irtibata geçilip en kısa sürede vatandaşa dönüş yapıldığı bildirildi. Vatandaşın yapılan geri dönüşler konusunda çok memnun olduğunu belirten Çağrı merkezi personeli en çok istek ve taleplerin ise Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğüne yönelik olduğunu açıkladılar.

Hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında vatandaşlara hizmet veren Çağrı Merkezi, hafta içi saat 17.00’den sonra ve hafta sonları www.alasehir.bel.tr adresindeki e-belediye alt yapısına entegreli istek/şikayet bildirim-takip butonundan gerekli bilgiler doldurularak hizmet vermeye devam ediyor.

Editör: TE Bilişim