Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alaşehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından karşılanan Başkan Ergün’ün ziyaretine MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı ve MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran eşlik etti. MHP Alaşehir İlçe Başkanı Akif Ceylan ve partililer tarafından ağırlanan Başkan Ergün, partililerle tek tek selamlaştı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Ergün’den Alaşehirlilere aşure

Parti ziyaretinin ardından Cuma Namazı için Pazar Camii’ne geçildi. Cuma namazının ardından vatandaşlarla selamlaşan Başkan Ergün, MHP Alaşehir Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen aşure hayrına katıldı. Sekine Evren Caddesi Pazar Camii önünde gerçekleştirilen aşure hayrında okunan duaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Alaşehir Kadın Kolları Başkanı İclal Altınay ile birlikte vatandaşlara aşure ikram etti. Alaşehirlilerin büyük ilgi gösterdiği Başkan Ergün, vatandaşlarla sohbet etme imkanı da buldu.

Başkan Ergün esnaf ziyareti yaptı

Aşure hayrının ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da geri çevirmedi. Daha sonra esnaf ziyareti de gerçekleştiren Başkan Ergün, Alaşehir esnafına hayırlı işler diledi. Başkan Ergün’ü ilçelerinde görmekten mutlu olduğunu belirten vatandaşlar da, Ergün’e başarı dileklerini ilettiler.

Editör: TE Bilişim