Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaşehir İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi’nde olağan kongresinde Ahmet Akgündüz, 272 delegeden 179 oy alarak güven tazeledi.

CHP Alaşehir İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi gerçekleştirildi. CHP Lokali’nde gerçekleştirilen kongreye CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer ve partililer katıldı. Ahmet Akgündüz ve Ömer Doğan olmak üzere 2 adayın yarıştığı kongrede 316 kayıtlı delegeden 272 delege oy kullandı. Oyların sayılmasının ardından Ömer Doğan 87 oy alırken, Ahmet Akgündüz 179 oy alarak güven tazeledi. Kongre sonunda teşekkür konuşması yapan Akgündüz, "Cumhuriyet Halk Partisi, Türk Halkının var olma iradesinin adıdır. Bağımsızlık aşkıdır. Özgürlük sevdasıdır. Cumhuriyet Halk Partili olmak demek, halkı yoksulluktan kurtarmak için başı dik sırtı pek bir ülke olmak için kendini adamak demektir. Siyaset bana ne verecek değil. Ben topluma ne vereceğim demektir. Bizler birer Cumhuriyet Halk Partili olarak bunlara inanıyoruz. İlçe başkanlığına seçildiğim 12 Ekim 2014 tarihinden bu yana yönetim, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte gece gündüz demeden azimli, inançlı ve özverili bir şekilde partimizin başarısı için çalıştık. Partimize yeni bir araç kazandırdık. En önemlisi partililerimizin mutluluklarını ve acılarını paylaşıp yanlarında olmaya özen gösterdik. 29 Mart Milletvekilliği Ön Seçimi, 7 Haziran Genel Seçimi, 1 Kasım Genel Seçimi ve Delege Seçimlerimizi başarıyla tamamladık. Yaptığımız tüm gayretli çalışmaların meyvesi olarak daha önceki seçimlerde almış olduğumuz oyların 5 binin üzerinde oy alarak Manisa’da partimizin oy oranını yükselten başarılı ilçeler arasına adımızı yazdırdık.

Bundan sonraki ilk hedefimiz yerel seçimleri kazanmak ve Alaşehir tarihinde bir ilke imza atmaktır" dedi.

Ahmet Akgündüz’ün yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Ahmet Adak, Mehmet Aldemir, Mustafa Arıkan, Ayşe Asal, Neşe Aydın, Ali Beler, Nuriye Bezek, Gülsema Çelebi, Mehmet Atıf Erdem, Erkan Özgür, Mahmut Horasan, Neslihan Şimşek, Sefa Mustafa Uslu ve İsmail Yıldız

Editör: TE Bilişim