Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak ile birlikte mahallelere dönen belde belediyelerinde devir teslim törenine katıldı.
Belediye Başkanı Salih Hızlı; Akselendi Belediye Başkanı İrfan Karahan, Kayalıoğlu Belediye Başkanı Mehmet Gökfiliz ve Mecidiye Belediye Başkanı Murat Yıkmaz’ı makamında ziyaret ederek yeni dönem için devir-teslim töreni düzenlendi. Belediye Başkanları ile kısa sohbet etme imkanı bulan Başkan Salih Hızlı personel ile de kısa bir görüşme yaptı.
İlk ziyaretinde Belediye Başkanı Salih Hızlı; 3 dönemdir görev yapan Akselendi Belediye Başkanı İrfan Karahan’ı Belediye Hizmet Binasında ziyaret ederek yeni dönem için belediyeyi teslim aldı. 30 Mart’ın ardından yeni bir durumun ortaya çıktığını kaydeden Başkan Salih Hızlı yaptığı konuşmada “Akhisar Belediyesi artık belde ve köylerimizi de mahalle statüsünde hizmet verecektir. Çok fazla değişen bir şey yok sadece idari yapı değişti. Sizlerin personel olarak çalışma anlamında bir değişiklik söz konusu olmayacaktır ve herkes işini yapacaktır. Ama gerekli gördüğümüz yerlerde düzenlemeler yapacağız. Fakat bu düzenlemeler hiçbir zaman siyasi amaçlı bir düzenleme olmayacaktır. Tamamen hizmet odaklı çalışıyoruz. Hepimiz bu şehri bu kasabalarımızı nasıl daha iyi hale getirebiliriz, bunun çalışmasını yapıyoruz. Bunun ötesinde bir beklentimiz yok, dolayısıyla sizler işinizi iyi yaptığınız sürece sıkıntı olmayacaktır. Bunula ilgili bir kaygınız bir endişeniz olmasın. Bizler sadece işlerimizi doğru yapmalıyız, Sizin için de benim için de işlerimiz çok önemlidir. Çünkü çocuklarımızın ailelerimizin rızkını ve nafakalarını buradan kazanıyoruz” dedi.
Kayalıoğlu Belediyesi personeline seslenen Başkan Salih Hızlı; meclis salonunda yaptığı konuşmada Kayalıoğlu’nun kendisi için maneviyatı büyük ve değerli bir yerleşim merkezi olduğunun altını çizerek bugüne kadar görev yapan tüm belediye başkanlarına teşekkür etti. Her yeni dönemin bir milat olduğunu belirten Salih Hızlı; herkesin kendini yenilediği dönemlerin olduğunu bu dönemlerin ayrıca demokratik kültürün anlamını taşıdığını dile getirdi.

Editör: TE Bilişim