Manisa’da mağdurların ifadelerine göre eşine az rastlanacak bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Akhisar’da beden eğitimi öğretmenliği yapan T.Ü.  piyasadan milyonluk vurgun yaptı. T.Ü.’nün İlçede yaptığı vurgunla , çoğu esnaf iflasın eşiğine gelirken bazı mağdurlar ise mağazalarını kapatmak zorunda kaldı. T.Ü Almanya’ya kaçarken bazı kişilerin ise hala durumun farkında olmadığı, maddi boyutun daha da artabileceği iddia ediliyor. Herkes, T.Ü’yü  ararken İstanbul firmalarının bile vurgun yediği iddia ediliyor.

ÇEKLERİ KIRDI BANKA ESNAFI SİLDİ

Öğretmenliğinin yanında küçük boyutta ticaretle uğraşan T.Ü. zaman içerisinde insanların güvenini kazanmaya başladı. Birçok kez iş adamlarının ve esnafların çekleri üzerinden küçük ticaretler yapan T.Ü. son olarak büyük oynamaya karar verdi. T.Ü. bu kez eline geçirdiği çeklerin hepsini bankalara en yüksek kırdırdı. Esnaflar milyonlarca lira borca girdi. Bankalar esnaflara kırmızı kalem çekti.

ÜCRETSİZ İZNE AYRILDI

Mağdurlar aniden ortadan kaybolan T.Ü’nün geri döneceği ve borçlarını ödeyeceği yönündeki umutlarını kaybetmiyor. T.Ü’nün görev yaptığı Gazi Ortaokulu Müdürü Ş.Ozan Canerli, beden eğitimi öğretmeninin anide ücretsiz izine çıktığını belirtti. T.Ü hakkında çeşitli iddialarla kendilerine her gün birilerinin ulaştığın belirten müdür Canerli, öğretmenlik yaparken T.Ü’den şüphelenecek hiçbir hareketini görmediklerini söyledi. 

Kaynak : 
Manisa Manşet Gazetesi
Editör: TE Bilişim