Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, mahalleyi ayağa kaldıracak projelerini açıkladı.

“EN YÜKSEK DESTEĞİ ALDIKLARI YERE BİLE HİZMET GÖTÜRMEDİLER” 

İYİ Partili aday Akan, Barbaros Mahallesi’nin mevcut Yunusemre Belediyesi yönetimi tarafından gözardı edildiğini belirterek, “Her dönem en çok desteği aldıkları Barbaros Mahallesi ve Yuntdağı bölgesi, bugüne kadar beklediği hizmeti alamadı. 31 Mart gecesi Allah’ın izniyle Yunusemreli hemşehrilerimizin teveccühü ile Belediye Başkanı olduğumuzda, Barbaros Mahallesi beklediği hizmetleri görecek” dedi.

“BARBAROS MAHALLESİ 40 YIL ÖNCE NASILSA BUGÜN DE ÖYLE” 

Yunusemre Belediye Başkan adayı Akan, “Barbaros Mahallesi 40 yıl önce nasılsa bugün de öyle, hizmet anlamında hiçbir gelişmişlik yok. Biz Barbaros’un sorunlarını biliyoruz ve en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak için yol haritamız hazır” diye konuştu.

MAHALLEDEN GEÇEN KANAL BÖLGESİ ISLAH EDİLECEK

Balaban: “Engelli birimi oluşturacağız” Balaban: “Engelli birimi oluşturacağız”

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Mahallemizde belediye sosyal tesisleri, düğün salonu ve gençler için halı saha eksikliğini biliyoruz ve hazırladığımız projelerle bu sorunları ortadan kaldıracağız. Barbaros Mahallesi’nin yıllardır bitmeyen çilesi, mahallede geçen su kanalı. Kanala dökülen pislikler doğa kirliliğine yol açtığı gibi, bölgede fare ve sivrisinek gibi haşerelerin üremesine sebep oluyor. Barbaroslu hemşerilerim yıllardır bu kanalın kokusunu çekmek zorunda kalıyor. Barbaros Mahallesi’nden geçen su kanalını ıslah edeceğiz ve üzerinde Barbaros’un ve çevre mahallelerdeki vatandaşlarımızın kullanımına açık olacak yeşil alan ile çocuk parkları inşa edeceğiz. Barbaros’u hep birlikte ayağa kaldıracağız, Tufan Akan sözü…”

Editör: İclal Çiçek