Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi’ne giderek esnafların sorunlarını dinleyen İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, dükkanlarda da incelemeler yaptı. 

KÜÇÜK ESNAFA CAN SUYU OLACAK PROJE

Özgür Özel: "İsraf ve tasarruf genelgesi yayınlayacağız" Özgür Özel: "İsraf ve tasarruf genelgesi yayınlayacağız"

İYİ Partili aday Tufan Akan, küçük esnafa nefes olacak bir projesini daha kamuoyu ile paylaştı.

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, “Manisamızın ve Yunusemre ilçemizin göz bebeği olan Küçük Sanayi Sitemiz, artan nüfus ve ihtiyaca maalesef ki karşılık veremez hale geldi. Proje ekibimizle birlikte, belirlediğimiz yeni lokasyonda açacak olduğumuz ikinci bir Küçük Sanayi Sitesi’yle bu sorunu da ortadan kaldırmış olacağız. Yunusemre’de değişime sadece sayılı günler kaldı” dedi.

DÜKKANLAR 300 İLA BİN METREKARE ARASINDA OLACAK

2. Küçük Sanayi Sitesi projesiyle ilgili teknik bilgiler veren Başkan adayı Akan, projenin odalar işbirliği ile hayata geçirileceğini belirtirken, dükkanların da en az 300 metrekareden başlayıp bin metrekareye kadar çıkacak şekilde hazırlanacağını belirtti. 

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan; 2. Küçük Sanayi’nin, gelişim alanı olarak ilan edilen Yağcılar Mahallesi’ne kurulacağını ifade ederken, dükkanlardan her meslek grubunun faydalanabileceğini ifade etti. 

Akan, 2. Küçük Sanayi projesinin tüm detaylarını, önümüzdeki ay düzenleneceği lansmanda açıklayacağını duyurdu.

Editör: Ali Gözen