"HİZMETLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa'da önemli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek il yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, teşkilat ve parti çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Manisa Valisi Enver Ünlü’yü ziyaret eden Yenişehirlioğlu, ilin genel durumu ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı. Saruhanlı Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem Cıllı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yenişehirlioğlu ilçede yapılacak hizmetlerin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi konusunda desteklerinin süreceğini belirtti.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Demirci İlçe Teşkilatını ziyaret eden Yenişehirlioğlu, İlçe başkanı Nurullah Akgün ve ilçe yönetiminden Demirci’deki çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Demirci Belediyesi'ne geçerek Belediye Başkanı olarak seçilen Erkan Kara’yı ziyaret etti ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Gördes ilçe teşkilatını da ziyaret eden Yenişehirlioğlu, İlçe Başkanı Halil Erden ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Son olarak AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığını ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajları veren Yenişehirlioğlu: “AK Davanın neferleri ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olarak hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. İnsan odaklı hizmet anlayışımızla siyaset üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretler, parti çalışmaları ve yerel yönetimler arasında işbirliğinin pekiştirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Programlara AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı da eşlik etti.

Manisa FK'dan özel forma: 'Bir Çift Mavi Göz’ün İzindeyiz!' Manisa FK'dan özel forma: 'Bir Çift Mavi Göz’ün İzindeyiz!'

Editör: İclal Çiçek