AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu 

Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşi programına katıldı. Söyleşi programında konuşan Yenişehirlioğlu öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Yenişehirlioğlu, öğrencilere hayat hikayelerinden bahsetti. İyi bir eğitimden aile eğitimine kadar bir çok konuda öğrencilere yol haritaları çizmeleri noktasında öğütte bulundu. Yenişehirlioğlu öğrencilere Güneş Doğuyorsa Umutlu ve sağlıklıysak herşeyin mümkün olabileceğini vurguladı. 

YUNUSEMRE'DE LOKMA HAYRINA KATILDI

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti Yunusemre İlçe Yöneticisi Rahmetli Ender Kaya’nın Lokma Hayrına katıldı. Hayra AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, Yunusemre belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de Katıldı.

Prof.Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi ve Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi'nde incelemeler

AK Parti Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Şehzadeler Belediyesi'nin 13 Kasım'da hizmete açtığı Prof.Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi ve Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Yenişehirlioğlu "Hem binanın mimarisini hem içeriğini, düzenlenen faaliyetleri biraraya getirdiğimizde göz dolduran; insanın göğsünü kabartan bir hizmet olmuş. Başkanımıza böyle bir eseri Manisa'mıza kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum" dedi.

KİMİN ADAY OLACAĞINA TEŞKİLAT KARAR VERECEK KİMİN ADAY OLACAĞINA TEŞKİLAT KARAR VERECEK

AKADEMİSYENLER ÜLKEMİZİN AYDINLIK YÜZLERİDİR, TÜRKİYE YÜZYILININ GÜÇLÜ MİMARLARIDIR 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin 2023-2024 akademik yılı açılış törenine katılan AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, üniversitelerin meslek kazandırmanın yanı sıra öğrencilerin kendini geliştirmelerini sağlayan evrensel kurumlar olduğunu ifade etti. Yenişehirlioğlu, “Sosyal ve beşeri kalkınmanın lokomotifi olan üniversiteler rekabetin itici gücünü oluşturur. Üniversitenin esas işlevi kültür aktarımına öncülük etmek, fikirler sistemini inşa etmek, toplumun seviyesini yükseltmektir. Üniversiteler toplumun ve hayatın tam merkezinde konumlanmıştır. Bilim alanında ileride olan asırların insanlık tarihine damga vurduğumuz dönemlerle aynı olması tesadüf değildir. Akademisyenler ülkemizin aydınlık yüzleridir, Türkiye yüzyılının güçlü mimarlarıdır. Öğrencilerimizin her biri medeniyet meşalesidir. Bugün dünyada söz sahibi olan, politikalara yön veren ülkelerin en büyük özelliği nitelikli insan gücüne sahip olmalarıdır. Bu sebeple bilgi seviyemizi artırmak için düşünen, araştıran, sorgulayan, milli değerlere sahip çıkan, özgüveni yerinde bireyler olarak kendinizi yetiştirme sorumluluğunu hissetme mecburiyetindesiniz. Türkiye’nin bekası, mutluluğu, refahı için gece gündüz demeden çalışan, sizlere güvenen bireyler olarak kıvanç doluyuz. Sizler çalışıp azmettiğiniz, umutlarınızı ve geleceğimizi yeşerttiğiniz sürece bu vatan payidar olacaktır. Hocalarımız bu üniversitenin temel taşlarıdır. Eğitim alanında da Manisa’yı devrim niteliğindeki projelerle buluşturduk: Eğitim reformlarına yenilerini ekledik. Binası ve personel altyapısı tamamlanan onkoloji hastanesinin açılışı yakın bir zamanda gerçekleşecek. 2012 yılında kuruluş kararı alınan diş hekimliği fakültesinin inşası yönünde çalışmalar devam ediyor. Manisa sanayi, tarım ve hayvancılık noktasında öncü şehirdir. Tarımı daha da büyüterek sürdürmek zorundayız. Bu noktada ziraat fakültesi ihtiyacımızı tespit ettik, inşallah yakın zamanda ziraat fakültemizin müjdesini sizlerle paylaşmak isterim” diye konuştu.

YENİŞEHİRLİOĞLU, MANİSA'DA  İŞ DÜNYASIYLA BULUŞTU

Manisa güçlü olursa Türkiye güçlü olur… Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Manisa İş Dünyası Müşterek İstişare Toplantısı’na AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu konuşmacı olarak katıldı.

MANİSA'YA NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM

AK Parti Manisa Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır,  “Manisa güçlü olursa Türkiye güçlü olur” diyerek Manisa’nın her alanda daha ileride olması için üzerine düşeni yapacağını belirtti. Yenişehirlioğlu, “Sizlerle, sanayicilerle yaptığımız görüşmede bize şunu hep söylediler. Önümüz açın. Önümüzü açarsanız yürüyeceğiz. Bu son derece doğal bir istek farkındayım. Gücümüz nispetinde Manisa’ya ne yapılması gerekiyorsa yapmaya devam edeceğim. Biz sanayicilere, iş adamlarına önlerindeki engelleri kaldırma konusunda yardımcı olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ticaret cesaret isteyen, yatırım yapmak cesaret isteyen bir alandır. O yüzden sizlere saygı duyuyorum. Ben bulunduğum konum itibariyle bunun önünü ne kadar açabilirsem o kadar mutlu olurum. Türkiye’nin bulunduğu yerin son derece önemli ve kritik olduğuna dikkat çeken Yenişehirlioğlu, “Bugün Türkiye güçlü bir ülkedir. Dolaysıyla Türkiye’yi ne kadar ileriye taşıyabilirsek hep birlikte yapacağız. El ele tutuşursak gücümüzü birleştirirsek Türkiye daha güçlü olur. Müşterek paydamız ve hedefimiz şehrimizi kalkınma, istihdam ve katma değer noktasında daha ileri taşımak, Türkiye Yüzyılı vizyonunu başarılarla taçlandırmaktır.” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2023-12-05 at 15.15.41

WhatsApp Image 2023-12-05 at 15.15.41-3

WhatsApp Image 2023-12-05 at 15.15.41-2

WhatsApp Image 2023-12-05 at 15.15.40

WhatsApp Image 2023-12-05 at 15.15.40-4

WhatsApp Image 2023-12-05 at 15.15.40-3

WhatsApp Image 2023-12-05 at 15.15.40-2

WhatsApp Image 2023-12-05 at 15.15.39