Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yenişehirlioğlu, Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 126. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası kapsamında Manisa’ya 10 Uzman Tabip ve 10 Pratisyen Tabip olmak üzere toplam 20 yeni hekim kadrosu tahsis edildiğini ifade etti.

Yenişehirlioğlu paylaşımında, “Alanlarında yetkin hekimlerimizin ilimize kazandırılmasıyla birlikte vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesi ve erişilebilirliği daha da artacaktır. Aile hekimliğinden nörolojiye, radyolojiden göğüs hastalıklarına kadar birçok branşta yapılan bu güçlü destek, geleceğe yönelik vizyonumuzu açıkça ortaya koymaktadır” dedi.

SAĞLIK BAKANI CEM YILMAZ’IN SON DURUMUNU AÇIKLADI
SAĞLIK BAKANI CEM YILMAZ’IN SON DURUMUNU AÇIKLADI
İçeriği Görüntüle

Sağlık alanında atılan bu adımların insanı merkeze alan bir anlayışın ürünü olduğunu vurgulayan Yenişehirlioğlu, “Ülkemizi modern ve güçlü bir sağlık sistemine kavuşturan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve bu süreci kararlılıkla yürüten Sağlık Bakanımız Sayın Kemal Memişoğlu’na şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yenişehirlioğlu açıklamasının sonunda, yeni görevlerine başlayacak olan tüm hekimlere başarılar dileyerek, yapılan bu önemli sağlık yatırımlarının Manisa’ya hayırlı olmasını temenni etti.

Muhabir: İclal Çiçek