Emin Kaçar Spor Tesislerinde Nurlupınarspor'un antrenmanını ziyaret eden Yavuz Kurt, Kulüp Başkanı Mehmet Salih Pektaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.



Nurlupınar'lı gençlerle ve kulüp yöneticileriyle bir süre antrenmanı izleyen Yavuz Kurt, futbolcu ve teknik heyete baklava ikram etti.

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Nurlupınarspor'un büyük bir başarıya imza attığını ve Şehzadeler'in gözbebeği olduğunu söyledi.

İyi Parti kurultaya gidiyor: 4 aday yarışacak İyi Parti kurultaya gidiyor: 4 aday yarışacak



Bal Ligine yükselme maçlarında futbolcu ve yöneticilere başarı dileyen Kurt, şunları söyledi:

"Nurlupınarspor Kulübü sporcularımızın, teknik heyetimizin ve yöneticilerimizin bu kutlu yolculukta çok gayreti ve ciddi alın teriniz var. Nasipse hedefe ulaşmak, kupayı kaldırmak üzeresiniz. Allah Play-Off maçlarında da başarılarınızı sürdürsün inşallah. Başarılı oyununuzun BAL Liginde de devam etmesini, şampiyonlukla sonuçlanmasını ve daha iyi liglere ulaşmanızı diliyorum." dedi.



Yavuz Kurt'a ziyaretlerinde, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Belediye Meclis Üyeleri ve Partililer katıldı.

Editör: İclal Çiçek