Karaağaçlı Mahalle girişinde vatandaşlar tarafından traktörlerle karşılanan Cumhur İttifakı Adayı Kurt, traktör kullanarak mahalleye geldi.



Kurt, mahalle esnaflarını ziyaret ederek 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde destek istedi.



Mehter takımının ezgilerini dinleyen Kurt, mehteran ekibi ve vatandaşlarla fotoğraf çekildi.

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, burada yaptığı konuşmada, “Şehzadeler ilçesi için kısa, orta ve uzun vadeli vizyon projeler hazırladıklarını söyledi.



Karaağaçlı Mahallesi’nin değerli bir mahalle olduğunu dile getiren Kurt; “ Karaağaçlı Mahallemiz’de voleybolun çok sevildiğini biliyorum. Mahallemize voleybol sahasının sözünü veriyorum. Bununla birlikte semt stadımızın yenilenmesi için açılan ihale 19 Milyon bedelle tamamlandı. Çok kısa sürede semt stadımızın çalışmaları başlıyor.” dedi.



Kurt, söyle konuştu:

“Şükürler olsun ki bu seçimlere “Cumhur İttifakı” olarak iş birliğiyle değil, güç birliğiyle, özgüveni yüksek, güçlü bir şekilde giriyoruz. Çünkü AK Parti kurulduğu günden beri hiç seçim kaybetmedi ve MHP ile gücüne güç kattı.

Bizler animasyon gösteri ile imkansız projeleri sizlere vaat etmiyoruz. Bizim 27 adet vizyon projemiz var ve hepsi gerçekleştirilebilir, ayakları yere basan, finanse edilebilir projeler. Karaağaçlı Mahallemiz içinde çalışmalarımızı yaptık. Bu çalışmaları yaparken mahalle sakinlerimizin voleybolu çok sevdiğini öğrendim. Arkadaşlarımızla çalışmalarımızı yaptık ve yerini de belirledik. İnşallah göreve gelir gelmez Karaağaçlı Mahallemize voleybol sahası yapacağımızın sözünü veriyorum. Bununla birlikte bir müjdeyi de sizlere vermek istiyorum. Mahallemizde kullanılmayan semt stadımızın ihalesi 19 Milyon’a tamamlandık. Sentetik çim sahası, 500 kişilik tribünü, aydınlatma sistemleri, çevre düzenlemeleri ve soyunma odalarının yenilenmesiyle bu proje de askı süresinin ardından hayata geçiyor. Karaağaçlı Mahallemiz değerli bir yer. Bu yüzden burada bir sosyal tesis ihtiyacımız da var. İnşallah buraya çok kısa vade de sosyal tesis kazandıracağız. Biz belediyemizi devlet ciddiyeti ile yöneteceğiz. Bizim projelerimiz kısa, orta ve uzun vadeli projeler.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz"



Karaağaçlı Mahalle ziyaretinde Yavuz Kurt’a, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer eşlik etti.

Editör: İclal Çiçek