Yunus Emre Öztaş
İSTANBUL (İHA)

Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında Manisa FK, deplasmanda Tuzlaspor’u 2-1’lik skorla yendi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Manisa FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “Rakibin maç öncesi bir iddiası yoktu. Ligde kalmışlardı. Bizim ufak da olsa ilk 6 iddiamız vardı. Şu anki skorlarla herhalde averaj hesapları var. İkili averaja mı, üçlü averaja mı kalır bilmiyorum. Haftaya Eyüpspor-Keçiörengücü maçı var. Kazanmamız lazımdı, kazandık. Şimdi ligin son haftası oynanırken iddiamız devam ediyor mu bakacağız. Şu anda bir şey bilmiyorum. Maçı anlatmak gerekirse oyunun ilk 20 dakikasında 3-0 gibi bir skorla maç bitebilirdi. Böyle olunca iddiasız bir rakip biraz daha rahat oynuyor. Sizin kaybedeceğiniz bir şey var, onların yok. Onlar topu aldığında biraz daha rahat oldukları için bizim kaleye gelmeye başladılar. İki tane de çok gereksiz kırmızı kartla 9 kişi kaldık. 2-1 kazandığımız için mutluyum. Son haftaya hesap kitaba bakacağız. Şu an iddiamız var mı yok mu bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

Tuzlaspor Teknik Direktörü Serdar Uygun, 2-1 kaybettikleri Manisa FK maçının ardından yaptığı açıklamada, “Kazanma arzumuzu sahaya yansıttık, fakat sonuçlandırma anlamında bireysel hatalardan ve son vuruşlardaki beceriksizlikten ne yazık ki mağlup olduk” dedi.
Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında Tuzlaspor, sahasında karşılaştığı Manisa FK’ya 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tuzlaspor Teknik Direktörü Serdar Uygun, “Müsabakayı her iki yarı olarak yorumlamak daha doğru olacak. Maça kontrollü başlamayı tercih ettik. Fakat bireysel hatalar ve kalecimiz Kurtuluş’un geçirdiği sakatlıktan dolayı bazı pozisyonlarda handikaplar yaşadık. İkinci yarı biraz daha topa sahip olup, rakibe boş alan bırakmamaya çalıştık, daha etkiliydik. Kazanma arzumuzu sahaya yansıttık fakat sonuçlandırma anlamında bireysel hatalardan ve son vuruşlardaki beceriksizlikten ne yazık ki mağlup olduk. Üzgünüz, önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu: "Hedefimiz olimpiyat madalyası" Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu: "Hedefimiz olimpiyat madalyası"

Editör: Ali Gözen