İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına, saat 11:00 sıralarında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda binanın penceresine kurşun isabet etti. Polis, Zeytinburnu'ndaki binada incelemelerde bulunuyor.

'Meral Akşener’i korkutacak adam anasından doğmadı'

Akşener daha sonra İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde açıklama yaptı.

"Meral Akşener’i korkutacak adam anasından doğmadı, korkmuyorum Recep Bey” diyen Akşener şöyle devam etti:

“Siyasi partilerin seçime 1,5 ay kala korkutulmaya çalışılması kabul edilemez. Bu seçmene yapılan büyük bir haksızlık, hakarettir. Aziz milletim size sesleniyorum. Bu ucube sistemin devamı halinde bugün bize, yarın size.

“Evim basıldı beraat ettiler, lince uğradım beraat ettiler. Mahkemelerin polislerin bunun sorumlularını da yakalamayacağını biliyorum. 14 Mayıs’ta sandığa gideceksiniz, helal oylarınızla bu ucube, bu pis, iğrenç sistemi değiştireceksiniz

Kadınlara da seslenen Akşener, “Bir erkek siyasetçiye yapılamayan her türlü hakaret, pislik, iğrençlik bana yapıldı, kadın olduğum için.Siyasette var olan bir kadına bunlar yapılabiliyorsa sizin çocuklarınıza, kızlarınıza neler yapılmıyor hep birlikte görüyoruz. Eğer bu hukuksuzluğun bitmesini istiyorsanız değerli kadınlar 14 Mayıs’ta oylarınızı Millet İttifakı’nda yana kullanacaksınız” dedi.