MASKİ'den önemli duyuru! Tarih ve saat verildi.. Yeni tarife için sistemlerde güncelleme yapılacak MASKİ'den önemli duyuru! Tarih ve saat verildi.. Yeni tarife için sistemlerde güncelleme yapılacak

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Genel Milletvekili seçimlerinde Manisa’yı mecliste temsil edecek 10 milletvekili belli oldu. Cumhur ittifakı ortaklarından AK Parti’den Bahadır Yenişehirlioğlu, Murat Baybatur, Tamer Akkal, Mücahit Arınç, MHP’den Erkan Akçay, Millet İttifakı ortaklarından CHP’den Özgür Özel, Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen, Semra Aliye Kavaf ve İyi Parti’den Şenol Şunat Manisa’yı 28. Dönemde TBMM’de temsil edecek. 
Manisa’da 26 Mayıs 2023 Cuma günü Manisa Adliye Sarayı Konferans Salonunda saat 14.30’da AK Parti milletvekilleri, 15.00'da MHP Milletvekili, 15.30’da CHP Milletvekilleri, 16’00'da İyi Parti Milletvekili mazbatasını alacak.
CHP'DEN DUYURU
Öte yandan CHP basın grubundan yapılan duyuruda milletvekillerinin Cuma günü mazbata alma törenine gidemeyeceği açıklandı. CHP'li vekillerin seçim çalışmaları kapsamında sahada olduğu, seçimden sonra mazbata alacakları ifade edildi.

Editör: Ali Gözen