Manisa Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde toplu taşıma hizmeti yürüten özel taşıma kooperatiflerinin 65 yaş üzeri vatandaşlar, şehit yakını ve gaziler ile engelli vatandaşları ücretsiz olarak taşımalarının sağlanması; ücretsiz taşımadan dolayı hizmeti yürüten kooperatiflerin de mağdur edilmemesi amacıyla kooperatiflere yapılan ücretsiz biniş başına 6,5 TL olan destekleme ücreti 10,25 TL’ye çıkartıldı.

Yunusemre’de sokak hayvanları için önemli adım: Kısırlaştırma çalışmaları başlıyor Yunusemre’de sokak hayvanları için önemli adım: Kısırlaştırma çalışmaları başlıyor

Başkan Açıkel, “Kooperatif olarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek’e iki kez ziyarette bulunduk. Görevinde başarılar diliyoruz. Bütün sektördeki arkadaşlarımız için sayın başkanımız bir umut ışığıdır. Seçimi kazandığı ilk günden beri toplu taşıma esnafı için yeni bir sistem üzerinde çalışıyor. Bu süreç içerisinde toplu taşıma esnafımızın mağdur olmaması için 6,5 TL olan destekleme ücretini 10,25 TL’ye çıkarmıştır. Yüzde 5,5 kesintiden de yüzde 1,5’u almayarak toplu taşıma esnafımızın yanında olduğunu ve desteklediğini bizlere göstermiştir. Bu aşamada kendisine esnafımız adına teşekkür ediyoruz. yanımızda olduğu için ayrıca minnettarız” dedi.

Editör: İclal Çiçek