Manisa Ticaret Borsası'ndan iki başkana 'Hayırlı olsun' ziyareti Manisa Ticaret Borsası'ndan iki başkana 'Hayırlı olsun' ziyareti

Yunusemre Emekliler Lokali projesini kamuoyuna duyuran İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, sosyal belediyecilik anlayışının tüm ilçeye hakim olacağını belirtti.

"SAĞLIK HİZMETLERİNDE DE DESTEK SUNULACAK"

İYİ Partili Akan projeye ilişkin verdiği bilgide, "Emeklilik dönemindeki vatandaşlarımızın sosyal bağlarını güçlendirirken keyifli vakit geçirebilecekleri ortamı sağlamak için “Yunusemre Emekli Lokali” projemizi başlatacağız. 
Projemizin merkezinde, emeklilerimizin bir araya gelip vakit geçirebilecekleri ve etkileşimde bulunabilecekleri bir mekan oluşturmak yer alacak. Yunusemre Emekli Lokali, günlük sohbetler, el sanatları atölyeleri, kültürel etkinlikler, spor aktiviteleri ve seminerler gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Yunusemre Emekli Lokali, sağlık hizmetleri konusunda da destek sunacak" dedi.

"EMEKLİLER SEVDİKLERİYLE BÜTÇELERİNİ DÜŞÜNMEDEN VAKİT GEÇİREBİLECEK"

Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, "1 Nisan sabahı itibariyle Yunusemre Belediyesi'ni kimsesizlerin kimsesi haline getireceğiz. Toplumun her kesimine dokunacağız. Sosyal belediyecilik anlayışı 87 mahalllemize de hakim olacak. Emekliler Lokaliyle birlikte, emeklilerimizin bütçesini düşünmeden yaşamlarını daha keyifli hale getireceğiz. Ek olarak emeklilerimiz 'Yunusemre Emekli Lokali' içerisinde torunlarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirebilecekleri alanlar da oluşturacağız. Böylece emeklilerimiz para derdi olmadan, tüm sevdikleriyle kaliteli zaman geçirebilecek"

Editör: İclal Çiçek