İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, Barbaros Mahallesi'nde vatandaşlara seslendi. Mahallede büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Akan, "Açıklanan resmî anketlerde ve sahada seçimi önde götürdüğümüz açıkça ortada. Hem Barbaros'un, hem de Yunusemre’mizdeki tüm mahallelerin ayağa kalkması için genç ve dinamik ekipte birleşelim" dedi.

Barbaros Mahallesi'nde yerel seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan'a ziyaret ettiği bölgelerde gösterilen ilgi artarak devam ediyor. İYİ Partili aday Akan, Barbaros Mahallesi'nde düzenlediği Ramazan Şenliği'nde, yapacağı projelerle ilgili de vatandaşlara bilgi verdi.

Ramazan Şenliği etkinlikleri kapsamında Hacıvat-Karagöz ve Semazen gösterileri yapılırken, katılımcılara Ramazan şerbeti de ikram edildi.

"VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞIYLA OYNAYAN SU KANALI ISLAH EDİLECEK"

Etkinliklerin ardından konuşma yapan Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, "Daha önce söylediğimiz gibi, Barbaros Mahallesi 40 yıl önce nasılsa bugün de öyle, hizmet anlamında hiçbir gelişmişlik yok. Mahallemizde belediye sosyal tesisleri, düğün salonu ve gençler için halı saha eksikliğini biliyoruz ve hazırladığımız projelerle bu sorunları ortadan kaldıracağız. Barbaros Mahallesi’nin yıllardır bitmeyen çilesi, mahallede geçen su kanalı. Kanala dökülen pislikler doğa kirliliğine yol açtığı gibi, bölgede fare ve sivrisinek gibi haşerelerin üremesine sebep oluyor. Barbaroslu hemşerilerim yıllardır bu kanalın kokusunu çekmek zorunda kalıyor. Barbaros Mahallesi’nden geçen su kanalını ıslah edeceğiz ve üzerinde Barbaros’un ve çevre mahallelerdeki vatandaşlarımızın kullanımına açık olacak yeşil alan ile çocuk parkları inşa edeceğiz" dedi.

"BİZ KAZANIYORUZ, YUNUSEMRE'DE TARİH YAZACAĞIZ "

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, "Yayınlanan resmî anketlerde ve sahada görüyoruz ki, genç ve dinamik ekibimiz, bizler bu yarışı başta götürüyoruz. Önümüzdeki hafta Pazar günü de vatandaşlarımızın teveccühü sandığa yansıyacak ve 31 Mart gecesi sandıktan Yunusemre Belediye Başkanı olarak çıkacağız. Biz hem bilimsel verilerde, hem de sahada kazandığımızı görüyoruz. Tüm seçmenlerimizi Tufan Akan’ da birleşmeye davet ediyorum. 1 Nisan sabahı itibariyle parti ayrımı gözetmeksizin herkesin Belediye Başkanı olacağım, 87 mahalleye eşit hizmet götürerek Yunusemre'de tarih yazacağız"

Bakan Şimşek'ten eleştirilere yanıt: "Belli ki kötü niyetli çevreler var" Bakan Şimşek'ten eleştirilere yanıt: "Belli ki kötü niyetli çevreler var"

Editör: İclal Çiçek