SNS Fuarcılık tarafından organize edilen ve birçok kurum ve kuruluşun desteklediği 17. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezinde ziyaretçilere açılıyor. 

Tarım Fuarı'nda Türkiye'nin birçok ilinden 100'ü aşkın üretici firma yer alacak. Sektörün öncü firmalarının yanı sıra 10'un üzerinde kurum ve kuruluşun da standı yer alacak. Tarım üreticileriyle firmaları buluşturacak fuar, başta Manisa Valiliği ve Manisa Büyükşehir Belediyesi olmak üzere birçok kurum ve kuruluş tarafından da destekleniyor. Ayrıca fuara katılan firmalar, KOSGEB desteğinden de yararlanabiliyorlar.

Fuara Manisa'nın yanı sıra çevre illerden de çok sayıda üreticinin gelmesi bekleniyor.

Her yıl rekor sayıda traktör ve ekipman satışının gerçekleştiği fuarda, bu yıl birbirinden değerli firmalar üreticilerle ürünlerini buluşturacak.

Tarım Fuarında tarımsal alet ve gereçlerden, traktör ve iş makinelerine, hayvancılık sektörüne yönelik çeşitlerden, teknolojik ürünlere sektörü ilgilendiren her şey var.     

17. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, bugün kapılarını açacak, 5 Kasım Pazar günü akşam saatlerine kadar gezilebilecek. Resmi açılış töreni ise saat 14.00'da...

MEYDANDA KIRAÇ RÜZGARI MEYDANDA KIRAÇ RÜZGARI

Editör: Murat Yalçın