Türkiye’nin tanınmış ve çok sayıda takipçiye sahip dijital medya üreticileri, Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Arabacıbozköy Mahallesi’ni ziyaret etti.

Bu ziyarette influencerlara mahallenin doğal güzellikleri, lezzetleri ve kirazı tanıtıldı. Etkinliğe, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Arabacıbozköy Mahalle Muhtarı Özcan Demirer ve mahalle halkı katıldı. Yörel lezzetlerle ağırlanan dijital medya üreticileri aynı zamanda Başkan Dutlulu ve mahallelilerle birlikte kiraz topladı. 

Arabacıbozköy halkı, mahallelerinin tanıtımı için böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Türkiye’nin tanınmış sosyal medya fenomenlerine Akhisar’ımızın güzelliklerini tanıtmaya devam ediyoruz. Arabacıbozköy Mahallemizi ziyaret ederek mahalle halkımızla kiraz topladık ve yöresel lezzetlerimizi tanıttık.” ifadelerini kullandı.


Dijital medya üreticilerinin paylaşımları sayesinde, Arabacıbozköy Mahallesi’nin güzellikleri ve lezzetleri, geniş bir kitleye ulaştırıldı. 

Devlet kiraz hasadında... Burası Arabacıbozköy Devlet kiraz hasadında... Burası Arabacıbozköy

Bu tür etkinliklerin, yerel turizme ve ekonomiye katkı sağlaması bekleniyor.

Editör: İclal Çiçek