Manisa Kitap Fuarı, bugüne kadar ulusal yazarların yanı sıra Manisa’da ikamet eden ve eserler üreten çok sayıda yerel yazarı da okuyucularla buluşturdu.  

Fuarın genel koordinatörü Didem Simsaroğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “SNS olarak biz, yıllardır Manisa’nın kültürel ve sosyal ortamına katkı koymak için birçok etkinlik gerçekleştiren bir firmayız. Bu etkinliklerden bizim için en önemli olanı Manisa Kitap Fuarı. Bu yıl, fuarımız, Büyükşehrimizin verdiği destek sayesinde çok daha geniş kitlelere ulaşacak. Ülkemizin en seçkin yayınevlerini ve sevilen yazarları Manisalı okurlarla buluşturacak olan fuarımızda, elbette ki Manisalı yazarlarımıza özel bir önem veriyoruz. Kendilerine sizin kanalınızla açık bir davette bulunmak istiyorum. Yayılanmış en az bir kitabınız varsa, Manisa Kitap Fuarı’nda yeriniz hazır. Herhangi bir ücret ödemeksizin fuarımızda yer alıp, dilerseniz eserlerinizin satışını gerçekleştirebilir, dilerseniz imza etkinliği düzenleyebilirsiniz.” İfadelerine yer verdi.

Muazzam Spa’da Türk Hamamı Deneyimi Muazzam Spa’da Türk Hamamı Deneyimi

Didem Simsaroğlu, fuara katılım için, 15 Eylül 2023 tarihine kadar 0544 744 09 63 numaralı hattan ilgili görevliyle irtibata geçilebileceğini sözlerine ekledi.

Editör: Murat Yalçın