Emniyet müdürü gönülleri fethetmeye devam ediyor Emniyet müdürü gönülleri fethetmeye devam ediyor

Başkan adayı Zeyrek, "Yeni Başkan, Güçlü Manisa" sloganıyla çıktığı yolculukta Manisa Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi'ni ziyaret etti. Burada, 30 bin insana istihdam sağlayan ve 1565 dükkânı bulunan kooperatifin temsilcileri olan Marangozlar Odası, Madeni Sanatkârlar Odası ve Motorlu Araçlar Tamirciler Odası başkanlarıyla buluştu. Madeni Sanatkârlar Odası Başkan Halil Kırlı, Marangozlar Odası Başkan Zeki Apak, Motorlu Araçlar Tamirciler Odası Başkanı Ahmet Ülke ve sektör temsilcilerinin görüşlerini dinleyen Ferdi Zeyrek; gelecek dönemde yapılması gereken iyileştirmeleri değerlendirdi.
Ticarette Güç Birliği 
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeyrek: “1908 yılından beri gücünü arttırarak varlığını sürdüren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Manisamız için olmazsa olmaz değerlerinden biri. Manisa’nın kalkınmasında ve gelişmesinde büyük rol oynayan Manisa TSO, iş dünyasının gelişiminde de sorunlarının çözümünde de köprü görevi üstleniyor.” dedi.
Güçlü Manisa’nın inşasında dinleyen başkana ihtiyaç olduğunun altını çizen Zeyrek, “en iyisi için söylemlerden çok projelerini doğru biçimde ve zamanında yerine getirenlere ihtiyaç var.” dedi.
Sivil Toplum Empati ile olur
Doğduğu topraklarla derin bağları olduğunu söyleyen Ferdi Zeyrek, Manisa'da doğanın sesini, iş dünyasının nabzını ve toplumun taleplerini dinlemeye odaklandığını ifade etti. Bu kapsamda, Atatürk Düşünce Derneği, 29 Ekim Kadınlar Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Türk Kadınları Birliği ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği gibi önemli sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya geldi.
Zeyrek; Atatürkçü Düşünce Derneği Manisa Şube Başkanı Hamza Kopal, 29 Ekim Kadınlar Derneği Başkanı Fatma Ayhan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Manisa Şube Başkanı Mete Şahin, Türk Kadınları Birliği Manisa Şubesi Başkanı Ayşenur Çetindağ ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği Başkanı Şevki Öztürk ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.
Manisa'nın geleceğini şekillendirecek buluşmalarda; Zeyrek iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinin görüşlerini dinlerken; inşa edeceği güçlü Manisa’yla ilgili projelerini anlattı.

Editör: Murat Yalçın