CHP Genel Başkanı Özel: "Soma Davası yeniden görülmelidir" CHP Genel Başkanı Özel: "Soma Davası yeniden görülmelidir"

Cumhuriyet Halk Partisi Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı iş insanı Saruhan Simsaroğlu, CHP’de yeni yüzlerden biri. Sorumluluk alan ve yola çıkan Simsaroğlu, söylemleri ve projeleriyle dikkat çekiyor.

ASLINDA BENİ TANIYORSUNUZ…

Saruhan Simsaroğlu, kendisini “Aslında birbirimizi tanıyoruz.” sözleriyle tanımlıyor. Simsaroğlu: “Manisa Fuar Merkezinde bir fuar ziyaret ettiğinizde veya yine kentimizde bir konser etkinliğine katıldığınızda, Lale Salonunda bir tiyatro izlediğinizde biz işin mutfağındaydık ve çalışıyorduk. Hem ülke genelinde hem de kentimizde fuarlar düzenleyen bir şirketim kurucusuyum.  
Manisamızın barınmadan ulaşıma, çevreden sosyal kültürel etkinliklere sorunları var. Hepsinin farkındayız. Ve bir değişimle başlar her şey. Hemşerimiz Özgür Özel’in Genel Başkanlığa seçilmesi büyük guru kaynağı. Manisamız ilk defa bir genel başkan çıkarıyor. Bunun gurur ve mutluluğu haricinde sorumluluğunu da taşıyoruz. Manisamızı, Şehzadeler’i sosyal demokrat bir anlayışla, sosyal demokrasinin gereklilikleriyle tanıştırmak ve bilinçle çalışmak için yola çıktık. Hepimiz çok çalışacağız. Ben veya Cumhuriyet Halk Partili bir yol arkadaşım aday olduğunda hepimiz arkasına geçip koşturacağız. Ve sosyal belediyecilik anlayışıyla Manisa’yı tanıştırmak için hep birlikte mücadele edeceğiz.”

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR…

“Yapacak çok işimiz var” diyerek sözlerini sürdüren Simsaroğlu, “Mahalle kreşleri açacağız. Ücretsiz internet noktaları oluşturacağız. Spil Dağı’nı sosyal yaşamın bir parçası yapacağız. Çocuk ve Gençlik kampları kuracağız. Halk Ekmek projemizi hayata geçireceğiz. Şehzadeler’de kiralar yüksek, konut sorununu var ama çözümü de var. Halkımız müsterih olsun. Ezber bozacak projeler hazırladık… Barınmak en doğal haksa bunu sağlayacak olan belediyelerdir, yönetimlerdir. Şehzadeler’de yaşayanlar bize inansın, güvensin. Onları mahçup etmeyeceğiz” diye konuştu.   

Editör: Murat Yalçın