CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önceki gün Manisa’da gerçekleştirdiği miting sonrası, Doğu caddesi üzerinden evlerine gitmek isteyen CHP’liler AKP standı önünde saldırıya uğradı.

Manolya Meydanı’ndaki AKP standının önünden geçmekte olan CHP’li bir kadına eliyle küfür işareti yaparak sözlü saldırıda bulunan şahsın Şehzadeler Belediyesi personeli olduğu öğrenildi.

Büyükşehir'den Spilkent kura çekiliş tarihiyle ilgili önemli açıklama Büyükşehir'den Spilkent kura çekiliş tarihiyle ilgili önemli açıklama

“YÜZDE 50 ENGELLİ S.Ö. HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI”

AKP’li Şehzadeler Belediyesi konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak şahıs hakkında soruşturma başlatıldığı ve görevden alındığını duyurdu.  Açıklamada şu ifadeler yer aldı “Bugün sosyal medyada hiç bir şekilde tasvip etmeyeceğimiz görüntülerle gündeme gelen, Belediye şirketimizde temizlik personeli olarak görev yapan, yüzde 50 mental reterdasyon rahatsızlığı nedeniyle zihinsel ve konuşma engeli bulunan S. Ö. hakkında soruşturma açılmış olup, kendisi görevden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Editör: Ali Gözen