Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Hizmet-İş Sendikası Kurucu ve Onursal Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız ve Manisa Şube Başkanlarının katılımıyla imzalanan toplu sözleşme ek protokolüne göre, belediye şirketi işçilerinin maaşlarına son bir yılda %148 oranında zam yapıldı. Zamla birlikte en düşük maaş 27 bin TL'ye yükseldi.

Kadrolu işçilerin maaşlarına ise %120 oranında zam yapıldı. Zamla birlikte en düşük maaş 36 bin 187 TL oldu.

Emniyet müdürü gönülleri fethetmeye devam ediyor Emniyet müdürü gönülleri fethetmeye devam ediyor

Çelik, yaptığı açıklamada, "Çalışanlarımızın hayat standartlarını iyileştirmek ve onlara daha iyi bir yaşam sunmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda yaptığımız toplu sözleşme ek protokolüyle çalışanlarımızın maaşlarına önemli zamlar sağladık. Bu kararı alırken hep birlikte adil bir paylaşım hedefledik. Tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyoruz" dedi.

Hizmet-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk ise, "Şehzadeler Belediyesi ile imzaladığımız toplu sözleşme ek protokolü işçilerimiz için büyük bir kazanımdır. Bu zamlar ile işçilerimizin hayat standartları önemli ölçüde iyileşecektir. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Editör: Murat Yalçın