Manisa yeni bir sanayi sitesine daha kavuşuyor.  Novayap İnşaat’ın yapımına başlayacağı dev proje Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde ana yola sıfır mevkide planlandı. Projenin lansman toplantısı 25 Mayıs Cumartesi günü Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Büyük ilgi gören proje, Manisa ve ilçenin ticari hayatına büyük katkı sunacak.     

LANSMANA ÖZEL FIRSATLAR

Novayap İnşaat yetkilileri projenin detaylarını açıkladı. Verilen bilgiler şöyle: 
Ulaşılabilirlik, kent merkezine yakınlık, karayolu ve demiryolu üzerinde konumlanması ve bu alanda toplu bir işyerinin bulunmaması, Saruhanlı Modern Sanayi Sitesi’nin çekiciliğini arttıran önemli etmenlerdir. Manisa kenti ve çevresi ile bağlantısının en optimum düzeyde olduğu bir alanda yerleşen NOVAYAP sanayi sitesinden bütün ilçelere ve kent merkezine kolaylıkla ulaşmanız mümkün. Saruhanlı, yaklaşık olarak 2 km, Hacırahmanlı Köyü 1 km, Muradiye 17 km, Akhisar 20 km, İzmir İstanbul otoyoluna sadece 4 km. Üstelik lansmana özel fırsatlar var. Öncelikli yer seçme avantajları haziran ayı sonuna kadar devam ediyor.

137 ADET İŞYERİ… 
Temmuz 2024 Saruhanlı Modern Sanayi Sitesi’nde 18 bin 928 metrekare zemin, 10 bin 735 m2 batar, toplam 29.663 m2 inşaat alanı ile sanayi sitesinde 137 adet işyeri faaliyete açılacak. Güvenli inşaat, kaliteli işler, bereketli kazançlar için Saruhanlı Modern Sanayi Sitesi inşa ediliyor.

GELECEĞİN İŞYERLERİ

Pek çok çevre dostu çözümü bir arada sunan Novayap Modern Sanayi Sitesi, tasarım ve mühendislik çözümlerinin birlikte uygulandığı sıra dışı bir proje olarak da dikkat çekiyor.  Gerçek anlamda kullanıcı odaklı çözümleri öneren proje, yenilenebilir enerji kullanımı açısından ise Türkiye için öncü nitelemesini fazlasıyla hak ediyor.

İŞLEVSEL TASARIM

İşyerlerinde her birinde ön bahçe açık çalışma alanı 40 m2 gibi üzeri sundurma ile örtülecek. İç mekan açıklıkları ve yükseklikleri rahat ve her türlü yerleşim ve kullanıma olanak veren ölçülerde düzenlendi. Batar katlar, kullanımı alıcısının büro, depo gibi ihtiyaçlarını karşılayacak büyüklükte olup, alüminyum çift cam doğramalarla gün ışığından maksimum faydalanıldı.

TAŞIYICI SİSTEM 
Betonarme ve çelik karma sistem olup temeller çift yönde sürekli temel olacak, taşıyıcı kolonlar betonarme, batar kat döşeme çelik taşıyıcılı kompozit döşeme olacak. Çatı örtüsü güneş panelleri taşıyacak kesitlerde ısı yalıtımlı kompozit panel olacak, taşıyıcı sistemi çelik çatı makası ve aşık sistemi olacak. Ara bölme duvarlar 20 cm bims blok elemanlarla yapılacak. Islak hacimlerde, yer ve duvarlar fayans şeklinde planlandı. Ayrıca her işyerinde bir mutfak nişi bulunacak. İşyeri giriş kapıları, 500X500 sarmal kapı olacak.

GÜNEŞ PANELLERİ, YAĞMUR SUYU SARNIÇLARI 
Projede, güneş panelleri sayesinde 3000 kilovat saatlik elektrik enerjisi güneşten sağlanarak Saruhanlı Modern Sanayi Sitesinin üzerine konumlandığı 10 adanın aydınlatma ve otomatik sulamayı gerektiren elektrik ihtiyacı güneş enerjisi ile sağlanıyor. Ada genelinde aydınlatma ise düşük enerji kullanan ledlerle sağlanacak. Sulama için mevcut adaların su gereksinimi ise yağmur suyunun ayrı borularla toplayarak sarnıçlarda depolanmasıyla çözülecek. Manisa – Akhisar yolu üzerinde konumlanan Saruhanlı Modern Sanayi Sitesi, getirdiği çevreci çözümlerle yalnız bugünün değil, yarının da projesi. Türkiye açısından öncü bir proje niteliğindeki işyerleri, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılmasıyla sürdürülebilir bir hedefi gerçeğe dönüştürüyor.

Jandarmadan 6 farklı adrese eş zamanlı operasyon! Jandarmadan 6 farklı adrese eş zamanlı operasyon!

NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 
Saruhanlı Belediyesi sınırları içinde, 35 dönümlük alana konumlanacak olan Saruhanlı Modern Sanayi Sitesi yapımına 2024 Temmuz ayında başlanması hedefleniyor. Maksimum 2 yılda tümü tamamlanacak olan Saruhanlı Modern Sanayi Sitesi, konumu itibarı ile ilgi ve çekim alanı oluşturacağı kesin. Sürdürülebilir kent anlayışına uygun; fiziksel, sosyal, ekonomik ve kültürel gelişmeler baz alınarak, mimari çevre-mekan tasarımı gerçekleştirildi. Profesyonelce işletilen merkezi yönetime bağlı birimler içinde sitenin her türlü temizlik, dış aydınlatma, güvenlik, yemek, alışveriş, vb. gibi aktiviteleri yer alacaktır... Kısaca her dakika yaşanılan bir site olması hedeflendi.

Projenin detaylı tanıtımı toplantısı 25 Mayıs Cumartesi günü Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Nova Yap’ın Saruhanlı’nın İstasyon Mahallesi İzmir-İstanbul Yolu Caddesi üzerindeki şirket merkezinden bizzat bilgi almak mümkün. Telefon iletişime geçmek isteyen girişimcilerin 0530 678 17 04 nolu telefonu araması yeterli.  

FİRMADAN DAVET 
Saruhanlı'da inşa edilen modern sanayi sitesi için yerinizi ayırtma fırsatını kaçırmayın! Novayap İnşaat tarafından yapılan ve anayola sıfır konumda bulunan Saruhanlı Modern Sanayi Sitesi için lansmana özel sınırlı sayıda özel fiyatlar sunuluyor.

Lansman, 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü Manisa Anemon Hotel'de saat 14.00 - 17.30 arasında gerçekleştirildi. Proje büyük ilgi gördü. 

Önemli Tarihler:
Adres: Novatek Endüstri / Saruhanlı / Manisa

İletişim: Deniz Yardım - 0530 678 17 04

Editör: İclal Çiçek