MANİSA (İHA) -
Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve iş insanı Hüseyin Şenay, Şenaylar Petrol’de düzenlenen yemekte Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon olarak TVF 2. Ligine yükselen voleybol Takımı'nı ağırladı. Manisa BBSK Kulüp Başkanı Bora Çaylan, Voleybol Branş Sorumlusu Metin Memiş, yönetim kurulu üyeleri Ali Caner Vatansever, Engin Altun ve Ersoy Arslan da yemekte yer aldı. Tekirdağ’da düzenlenen ilk etap maçlarını kayıpsız atlatan devamında Çanakkale’de gerçekleştirilen 2. Lig'e Terfi Müsabakalarıanda karşılaştığı iki takımı da yenerek şampiyon olan takımın Manisa’da mutluluk oluşturduğunu belirten Özkasap ve Şenay, 2. Lig'e yükselen takımı tebrik etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa BBSK yönetimi iş birliğinde şehre önemli başarıların kazandırıldığını ifade eden Özkasap ve Şenay, önümüzdeki sezonda başarılar diledi.

Ege'de korkunç olay! Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu, ortalık savaş alanına döndü! Ege'de korkunç olay! Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu, ortalık savaş alanına döndü!

Editör: Ali Gözen