İlksen Özalper, İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci'nin görevden alınmasına tepki gösterdi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özalper, Tahmilci'nin mutlak butlan kararı sonrası oluşturulan yönetim tarafından görevden alındığını duyurarak kadın mücadelesine verdiği emek ve parti örgütüne katkıları nedeniyle Tahmilci'nin her zaman örgüt içinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.
Açıklamasında görevden alma kararına tepki gösteren Özalper, "Sandık ve irade tanımazlar tarafından alınan kararların, onuruyla ve şerefiyle partimizin çatısı altında mücadele eden yol arkadaşlarımız nezdinde hiçbir hükmü yoktur, olmayacaktır." ifadelerini kullandı.
Özalper’in açıklaması şu şekilde:
“İl Kadın Kolları Başkanımız Gülbahar Tahmilci, saray talimatıyla atanmış butlan yönetimi tarafından görevden alınmıştır.
Gülbahar Başkanımız; kadın mücadelesine verdiği emek, örgütümüze kattığı değer ve yıllardır sürdürdüğü kararlı çalışmalarıyla yol arkadaşlarımızın gönlünde önemli bir yere sahiptir.
Sandık ve irade tanımazlar tarafından alınan kararların, onuruyla ve şerefiyle partimizin çatısı altında mücadele eden yol arkadaşlarımız nezdinde hiçbir hükmü yoktur, olmayacaktır!
Bir kadın olarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Seçilmiş Manisa İl Başkanı olarak; Seçilmiş İl Kadın Kolları Başkanımız Gülbahar Tahmilci’nin yanındayım. Örgütümüzün iradesine sahip çıkmaya, atanmışlara karşı birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz."




