Vehbi Sarıhan
MANİSA (İHA) -
Bakanlık talimatı gereğince yarıyıl tatilinden önceki haftayı çeşitli etkinliklerle geçiren öğrenciler keyifli zamanlar geçirerek tatile hazırlanıyor. Bir yandan eğlenceli vakit geçiren öğrenciler bir yandan da etkinliklerle öğrenmenin keyfini yaşıyor.
Sarıgöl Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim okulunda eğitim ve öğretim gören öğrencilerin yarıyıl tatil öncesi okullarında öğretmenlerin denetiminde sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmaları sağlandı. Spor turnuvaları ve bilgi yarışmaları da yapılan okulda öğrenciler etkinlik kapsamında, sinema izlerken, zeka oyunları yarışmalarına da katıldı. Okulda piknik yapan öğrenciler kitap okuma etkinlikleri ile moral depoladı.

"Etkinlikler faydalı oldu"
Yapılan etkinliklerin oldukça faydalı olduğunu kaydeden Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, "Okullarda bu yıl bakanlık talimatıyla gerçekleştirilen yarıyıl tatili öncesi etkinlik çalışmaları her okulun kendi bünyesinde hazırladığı etkinlikler çerçevesinde düzenlendi. Öğrencilerimiz bu etkinlikte hem keyif aldılar hem de öğrendiler. Birinci yarıyıl tatili öğretmenlerimize ve öğrencilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Bu eğitimcilere alkış... Çocukların elinde tablet yok kitap var Bu eğitimcilere alkış... Çocukların elinde tablet yok kitap var

Editör: Ali Gözen