MHP İl Başkanı Murat Öner, bu gece yarısı geçirdiği kalp krizi nedeniyle Özel Sekiz Eylül Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahaleye rağmen Öner kurtarılamadı. 
Acı haberi alan Murat Öner’in sevenleri ve partililer hastaneye koştu. 
MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, akşam saatlerinde rahatsızlanması sonrası yakınları tarafından haber verilmesiyle olay yerine gelen acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Başkan Öner, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
DEVLET BAHÇELİ TARAFINDAN ATANMIŞTI 
Murat Öner, 8 Ekim 2021 tarihinde MHP İl Başkanlığı görevine atanmıştı. Ülkücü İşçiler Derneği Manisa Şube Başkanlığı görevinde de bulunan Öner, hareketli, aktif yapısıyla tanınıyordu. 
Öner’in ölüm haberi Manisa siyaseti ve ülkücü camiada büyük şok ve üzüntüyle karşılandı. Birçok kişi taziye mesajları yayımlayarak üzüntüsünü dile getirdi. 
SİYASİLERDEN GECE TAZİYE MESAJLARI  
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı cengiz Ergün, taziye mesajında, “Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız, değerli dava arkadaşımız, kıymetli yol arkadaşımız Murat Öner’i kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsü içindeyiz. İl Başkanımız, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Acımız büyük. Başta ailesi olmak üzere teşkilatımıza ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin.” ifadelerine yer verdi. 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ise şunları söyledi: Manisa İl Başkanımız inançlı ve fedakâr dava adamı, ülkücü duruşu ve kişliğiyle örnek insan değerli kardeşim Murat Öner geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailesinin, yakınlarının ve camiamızın başı sağ olsun.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şu gönderiyi paylaştı: 
Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partimizin Manisa İl Başkanı Murat Öneri bu gece kalp krizi sonucu kaybettik. Büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Rabbimden Murat Öner Başkanımıza rahmet diliyorum. Ailesine, sevenlerine ve MHP camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Bir rakı grubuna daha zam geldi Bir rakı grubuna daha zam geldi


 

Editör: TE Bilişim