Manisa'da duygu dolu anlar.... Öğrenciler şehit ailesinin evinde saygı duruşunda bulunup marş okudu Manisa'da duygu dolu anlar.... Öğrenciler şehit ailesinin evinde saygı duruşunda bulunup marş okudu

İşte Murat Baytur'un seçimle ilgili yaptığı açıklama:

Ekonomi kötü kazanamazlar dediler, dünya krizine direndik, milletimizi ezdirmemek için çalıştık. Afetler üzerinde siyaset yaptılar,  devlet millet el ele yaralarımızı sardık. Anadolu irfanına tepeden baktılar, aziz milletimizin hakkı en iyisi en güzelidir dedik.

14 Mayıs seçimlerinin siyasi tarihimize bir kez daha not düştüğü şudur; "millete rağmen seçim kazanma hayali kuranlar hüsrana uğrar"

Mecliste yetkiyi veren aziz milletimiz #durmakyokyoladevam demiştir. Bu coşku bu heyecan #TürkiyeYüzyılı'nın işaret fişeğini ateslemiştir.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı açık ara birinci yapan milletimiz #DoğruAdam demiş, #DoğruZaman için 2. turu işaret etmiştir. Milletimizin iradesi herşeyin üzerindedir. 28 Mayıs'a kadar #DoğruAdımlarlaYolaDevam ederiz. Daha büyük bir farkla daha büyük harflerle  "Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan" yazarız, tarihe ve dünyaya, kimsenin zerre şüphesi olmasın.

Şimdi daha çok çalışma daha çok üretme vaktidir. 
Şimdi girilmeyen bir tek gönül bırakmama vaktidir.

Bu zafer 85 milyonun zaferidir.

Teşekkürler Manisa'm
Teşekkürler Türkiye'm

Editör: Ali Gözen