30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıldönümü dolayısıyla MHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı anlamlı bir etkinliğe imza attı. MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Emre Taşkıran ve beraberindeki teşkilat mensupları, ilçe genelinde vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelerek Türk Bayrağı dağıttı.

Şehzadeler’in cadde ve sokaklarında gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlara Türk bayrakları takdim edilirken, esnaflara da bayrak hediye edildi. Bayrak dağıtımı sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Emre Taşkıran, 30 Ağustos’un Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu ifade etti.

Manisa’da hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji verileri paylaştı
Manisa’da hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji verileri paylaştı
İçeriği Görüntüle

Etkinlik sırasında açıklamalarda bulunan MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Emre Taşkıran, 30 Ağustos Zaferi’nin yalnızca askeri bir başarı olmadığını, aynı zamanda Türk milletinin bağımsızlığına sahip çıkma iradesinin en güçlü göstergelerinden biri olduğunu belirtti.

Taşkıran, Türk milletinin tarih boyunca bağımsızlığından hiçbir zaman taviz vermediğini vurgulayarak, 30 Ağustos Zaferi’nin gelecek nesillere aktarılması gereken büyük bir miras olduğunu söyledi.

Başkan Taşkıran, “30 Ağustos Zafer Bayramı, aziz milletimizin bağımsızlık ve özgürlük yolunda verdiği büyük mücadelenin zaferle taçlandığı tarihi bir gündür. Bu anlamlı günde hemşehrilerimizle ve esnaflarımızla bir araya gelerek Türk bayrağımızı kendilerine takdim etmek istedik. Bayrağımız, bağımsızlığımızın ve milli birlik ve beraberliğimizin en önemli sembolüdür” dedi.

MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Emre Taşkıran, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Onların bizlere bıraktığı bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni daha güçlü yarınlara taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur” dedi.

Muhabir: Murat Yalçın