Liseli öğrenciler miniklere keyifli anlar yaşattı Liseli öğrenciler miniklere keyifli anlar yaşattı

MHP İl Başkanı Murat Öner, kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 
Murat Öner vefat haberi Manisa'da büyük üzüntüyle karşılandı. 

Murat Öner, 8 Ekim 2021 tarihinde MHP İl Başkanlığı görevine atanmıştı. Ülkücü İşçiler Derneği Manisa Şube Başkanlığı görevinde de bulunan Öner, hareketli, aktif yapısıyla tanınıyordu. 
Öner’in ölüm haberi Manisa siyaseti ve ülkücü camiada büyük şok ve üzüntüyle karşılandı. Bir çok kişi taziye mesajları yayımlayarak üzüntüsünü dile getirdi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tazziye mesajında şu ifadelere yer verdi: Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız, değerli dava arkadaşımız, kıymetli yol arkadaşımız Murat Öner’i kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsü içindeyiz. İl Başkanımız, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Acımız büyük. Başta ailesi olmak üzere teşkilatımıza ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şu gönderiyi paylaştı: 
Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partimizin Manisa İl Başkanı Murat Öneri bu gece kalp krizi sonucu kaybettik.Büyük bir üzüntü yaşıyoruz.Rabbimden Murat Öner Başkanımıza rahmet diliyorum. Ailesine, sevenlerine ve MHP camiasına başsağlığı diliyorum.Mekanı cennet olsun.


 

Editör: TE Bilişim