Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar ve Isparta çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde, Doğu Anadolu'nun kuzeyinde ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların Giresun, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Rize'nin ve Artvin'in yüksek ve dağlık kesimleri ile Şırnak'ın doğusu, Van'ın güneyi ve doğusu, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli yüksek ve dağlık kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. İç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Manisa'da Engelliler Haftası'nda farkındalık yürüyüşü Manisa'da Engelliler Haftası'nda farkındalık yürüyüşü

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney, kuzey ve iç kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu'nun doğusu ve Batı Karadeniz'in doğusunda yer yer kuvvetli (40 ila 60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Manisa'da hafta sonu yağış var mı?

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre hafta sonu Manisa’da havanın cumartesi günü parçalı bulutlu pazar günü ise yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yeni haftada ise il gelinde yağışlı havanın devam etmesi bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu açık, sıcaklık 17°. Yarın için Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 16°. 7 Ocak 2024 Pazar Manisa hava durumu Sağanak Yağmur, sıcaklık 13°. 8 Ocak 2024 Pazartesi Manisa hava durumu Sağanak Yağmur, sıcaklık 12°. 9 Ocak 2024 Salı Manisa hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 7°.

Editör: Ali Gözen