İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Malatya'da konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanda galip Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanda galip

Yakın tarihin en büyük acılarından birini yaşadıklarını ve bu acıyı asla unutmayacaklarını söyleyen Akşener, "Yaşadığımız felaketin izlerini ne hafızamızdan ne de kalbimizden silinmeyecek." dedi. 

"Bir ev ve bir sofra düşünün... Kimi Edirne'den kimi Malatya'dan gelen teyzeler, amcalar, gençler, yaşlıların bir bayram sabahı huzur içinde bir sofranın başında toplandığını düşünün. Kahkahaların atıldığı, herkesin birbirini anladığı bir ev düşünün. Herkesin yemeğini eşit paylaştığı bir ev düşünün. İşte 14 Mayıs tüm Türkiye için böyle bir ev olacak. İçimizi ferahlatan bir güneş doğacak. Tüm Türkiye doğudan batıya kuzeyden güneye bir refaha kavuşacak."

"TARİH OLACAKLAR"

Seçimin ardından 'tarih olacak'ları da sıralayan Akşener, şunları kaydetti:

"Kader planı olarak pazarlanan sorumsuzluk tarih olacak. Ülkemizin üzerindeki tüm kara bulutlar 14 Mayıs ile birlikte kaybolacak. Çünkü 15 Mayıs'ın şafağında çocuklarımızı adaletsizlikle açlığa mahkum edenler tarih olacak. Ülkemizin içine hapsedildiği tek adam sistemi tarih olacak. Küfre tehdide baskıya dayanan yönetim anlayışı tarih olacak ve Türkiye tarih yazacak."

Editör: Ali Gözen