Bakan Işıkhan video konferans ile Manisa İİMEK toplantısına katıldı... Çalışmalar aktarıldı Bakan Işıkhan video konferans ile Manisa İİMEK toplantısına katıldı... Çalışmalar aktarıldı

Manisa’da 14 Mayıs 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve İYİ Parti'den seçilen milletvekilleri mazbatalarını düzenlenen törenle aldı. 
14 Mayıs'ta yapılan 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti'den milletvekili seçilen isimler Manisa Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. AK Parti Manisa milletvekilleri Bahadır Yenişehirlioğlu, Murat Baybatur, Tamer Akkal, Mücahit Arınç ve MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, mazbatalarını İl Seçim Kurul Başkanı Hakim İbrahim Bitek ve seçim kurulu üyeleri Sema Pehlivan Kibar ve Üzeyir Tosun'un elinden aldı. Törende CHP Manisa milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen, Selma Aliye Kavaf mazbatalarını alırken, Özgür Özel'in adına mazbatasını Avukatı Serdar Mete Özgürün aldı. İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat da törende mazbatasını aldı.
MANİSA’YI UNUTMAYIN
Manisa'da geçmiş yıllarda kontenjan milletvekili olarak seçilen birçok isim Ankara'ya gittikten sonra Manisa'yı unuttu. Bu seçimde de aynı durumun yaşanmaması arzu ediliyor. 
Milletvekillerine çağrıda bulunan vatandaşlar, "Manisa'yı unutmayın, Manisa'nın menfaatleri için çalışın ve zamanınızın çoğunu Ankara'da değil Manisa'da geçirin" diyerek temennide bulundular.

Editör: Ali Gözen