Başkan Zeyrek’ten Manisalılara aşure ikramı Başkan Zeyrek’ten Manisalılara aşure ikramı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ardahan ve Artvin ile Rize'nin iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların Batı ve iç kesimlerde 3 ila 5 derece artacağı, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusunda 3 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın genellikle güneyli, zamanla yurdun doğu kesimlerinde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MANİSALILAR DİKKAT! KAVRULACAĞIZ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Manisa'nın sıcak hava dalgasının etkisi altına girdiğini ve önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının 6 derece artarak yeni haftanın çok daha sıcak geçeceğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 35°. Yarın için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 38°. 3 Haziran 2024 Pazartesi Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 40°. 4 Haziran 2024 Salı Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 41°. 5 Haziran 2024 Çarşamba Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 38°.

Editör: İclal Çiçek