Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile Konya, Kırşehir ve Mersin'in batı ilçelerinin aralıklı sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden sonra Antalya'nın doğu ilçelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Ege bölgesinde havanın parçalı bulutlu ve çok bulutlu, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla ve Denizli çevrelerinin sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis bekleniyor.

Manisa'da yeni haftada hava nasıl olacak?

Yunusemre'nin borç tablosu belediye binasına asıldı Yunusemre'nin borç tablosu belediye binasına asıldı

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre yılın ilk haftasında Manisa’da havanın parçalı yer yer çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Sağanak Yağmur, sıcaklık 15°. Yarın için Manisa hava durumu Sağanak Yağmur, sıcaklık 14°. 3 Ocak 2024 Çarşamba Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 16°. 4 Ocak 2024 Perşembe Manisa hava durumu Sağanak Yağmur, sıcaklık 17°. 5 Ocak 2024 Cuma Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 16°.

Editör: Ali Gözen