Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve batısı, İç Ege ile Eskişehir, Isparta, Burdur, Trabzon, Rize çevreleri ve Doğu Akdeniz'in toroslar mevkiinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, yurdun güney kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Ege bölgesinde parçalı bulutlu, İç Ege'nin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, bölgenin kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Yağmur geliyor, sıcaklıklar düşecek

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre Manisa bugünden itibaren yağışlı havanın etkisi altına girecek. Sağanak yağışlarla birlikte sıcaklıklar 4-5 derece azalacak. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 32°. Yarın için Manisa hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 29°. 29 Eylül 2023 Cuma Manisa hava durumu Hafif Yağmurlu, Aralıklı Güneşli, sıcaklık 28°. 30 Eylül 2023 Cumartesi Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 29°. 1 Ekim 2023 Pazar Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 29°.

Yunusemre'nin borç tablosu belediye binasına asıldı Yunusemre'nin borç tablosu belediye binasına asıldı

Editör: Ali Gözen