Ortalamanın üzerinde seyreden sıcaklıkların bugünden itibaren Marmara ve Ege bölgelerinde 3-4 derece düşmesi bekleniyor.

Bugün Doğu Karadeniz bölgesinde etkili olacak yağışların perşembe günü Marmara ve Ege bölgelerinde de etkili olması bekleniyor.

Manisa Milli İrade Platformundan Netanyahu’ya ve alkış tutanlara tepki Manisa Milli İrade Platformundan Netanyahu’ya ve alkış tutanlara tepki

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Trabzon, Rize, Artvin, Bitlis ve Van çevreleri ile Kırklareli’nin kıyı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında da önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Manisa'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre, bugünden itibaren Manisa’da hava sıcaklıklarında hissedilir derecede düşüşler yaşanacak. Perşembe gününden itibaren ise kent genelinde yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 35°. Yarın için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 34°. 27 Eylül 2023 Çarşamba Manisa hava durumu parçalı bulutlu, sıcaklık 34°. 28 Eylül 2023 Perşembe Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 30°. 29 Eylül 2023 Cuma Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 30°

Editör: Ali Gözen